Sponsorii noștri


Cris-Tim este o companie producătoare de mezeluri din România, înființată în anul 1992. În anul 2008, compania deținea o cotă de piață de 17-18%. Grupul Cris-Tim este format din companiile Recunoștința, Cristim 2 Prod Com, Impex Cris-Tim, Eco-Ferme și Sensconstruct.
Robert Bosch GmbH este o companie din Germania, înființată la Stuttgart în 1886 de Robert Bosch. Compania este cunoscută după numele scurt, Bosch. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH și peste 300 de filiale și companii regionale în mai mult de 60 de țări.
Deloitte Touche Tohmatsu este unul dintre cei mai mari jucători de consultanță fiscală și audit la nivel global. Bazele companiei au fost puse în anul 1845 când William Welch Deloitte și-a deschis biroul de contabilitate în Basinghall Street, Londra.
Asociația Internațională a Femeilor din București este o organizație independentă, voluntară, caritabilă, non-profit și apolitică. Scopul IWA este de a promova prietenia între femeile de toate naționalitățile, care trăiesc în România și de a-și introduce membrii străini în viața și cultura țării noastre gazda. În plus, IWA generează fonduri pentru a susține astfel de proiecte și organizații caritabile, pe care IWA le determină să fie beneficiari sănătoși și demni de finanțare. IWA a fost înființată în 1978 de către membrii comunității diplomatice și a femeilor locale și a devenit asociație juridică în 2000.
OMV Petrom este cea mai mare companie românească de petrol și gaze, cu activități în sectoarele Explorare și Producție, Rafinare și Marketing, Gaze Naturale și Energie.
RoStar SA este prezentă pe piața din România începând cu anul 1997 intrând pe piață cu o gamă de 7 sortimente pe două linii de producție și capacitatea de 40 tone/zi. Compania produce 160 de sortimente de biscuiți dintre care cei mai cunoscuți fiind Petit Beurre, Picnic, Maia, Baby Star, Baby Cereale, Max’s, Dita, Grisinetti, Fox.
Este fondată de profesionişti cu o experienţă de 15 ani pe piaţa românească de publicitate şi media. A devenit în foarte scurt timp una dintre cele mai mari agenţii de media de pe piaţă cu o cifră de afaceri de 8,7 milioane Euro la sfârşitul primului an de activitate (2005). Cifra de afaceri a crescut in fiecare an, ajungind in anul 2008 la 10,7 milioane Euro.
La noi veti gasi toate serviciile moderne necesare de la psihoterapie individuala si de grup alaturi de consultatii de psihiatrie atat pentru adulti cat si pentru copii. Pentru a va regasi echilibrul, va asteptam in clinica noastra din Bucuresti, intr-un cadru cald si primitor.
Proiectul Nane s-a nascut din dorinta unei mame de a gasi o solutie viabila si eficienta pentru problemele de incluziune socialaale copilului sau si implicit ale cat mai multor copii si tineri cu dizabilitati; deasemenea speram ca acest proiect sa fie un sprijin moral si de specialitate prin asistenta specifica oferita familiilor acestora.
Scoala Gimnaziala Speciala „Constantin Paunescu” oferă următoarele servicii:
-asistenta educationala pentru copii cu deficienta mintala, sindrom Down, autism, deficiente neuromotorii si deficiente asociate
-scolarizare la domiciliu pentru elevii nedeplasabili prin formele de scolarizare la domiciliul elevului
-profesori itineranti pentru elevii cu deficiente integrati în unitatile de învatamânt de masa
-programe de terapie logopedică pentru copiii înscrisi în școală care prezinta tulburari de limbaj
-gradinita speciala pentru prescolari cu deficienta mintala, deficiente asociate si deficiente neuromotorii
-kinetoterapie pentru elevii care necesita interventie terapeutica de recuperare fizica

Compania activează în România din anul 1998 când a preluat firma Regal Corporation.[1] Patru ani mai târziu a deschis și o unitate de producție lângă Curtea de Argeș, unde se produc majoritatea produselor comer­cializate pe plan local.[1] Dr.Oetker a achiziționat în 2007 și Inedit Food din Cetățeni, județul Argeș, companie activă pe piața pro­duselor din soia.[1]

Compania activează în România din anul 1998 când a preluat firma Regal Corporation.[1] Patru ani mai târziu a deschis și o unitate de producție lângă Curtea de Argeș, unde se produc majoritatea produselor comer­cializate pe plan local.[1] Dr.Oetker a achiziționat în 2007 și Inedit Food din Cetățeni, județul Argeș, companie activă pe piața pro­duselor din soia.[1]

Societatea este producatoare si distribuitoare de:- Produse de panificatie proaspete: paine, chifle,crutoane,lipii;- Produse de patiserie proaspete: prajituri cu umplutura, cu fructe sau imbracate in ciocolata, briose si turte, pandispan.
Lindab este un concern international care dezvolta, produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile& industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit.