Cum ne poți ajuta?

Donații în bani


Suntem încă la început de drum şi avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea desfăşura proiectele sociale.Dacă vreţi să ne sprijiniţi o puteţi face cu o donaţie în contul nostru deschis la ING Bucureşti sau prin email: office@helpthepeople.ro


Cont bancar (IBAN): RO02INGB0000999903828689
Sucursala ING Bank Brâncoveanu


Sau direct aici, prin:

PayPal:

Donații în lucruri


Ajutorul în obiecte poate fi sub orice formă: alimente, fructe, dulciuri sau jucării, materiale de birou, materiale de informare, cărti sau reviste de specialitate, precum şi alte obiecte sau materiale ce pot îmbunătăţii viaţa acestui grup vulnerabil.

Pentru a dona diverse lucruri ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă pe site sau la sediul Asociației din Strada Raul Mara, Numarul 9A, Sector 4, București


CONTACTEAZĂ-NE

Suport direct


Un studiu al European Disability Forum arată că una din două persoane cu handicap nu are acces la teatre, cinematografe, concerte sau librării. Aceste persoane sunt dependente de sprijinul celor din jur şi după ce împlinesc vârsta de 18 ani, o persoană cu handicap este exclusă din viaţa societăţii. Lipsa serviciilor psihosociale, recreative, ocupaţionale, dezvoltarea educaţională şi profesională, incapacitatea de a se integra pe piaţa muncii, stigmatizarea, reprezintă probleme majore pentru acest grup vulnerabil.


CUMPĂRĂ PRODUSELE NOASTRE

Donează 3,5% din impozitul pe venit

Poți opta pentru redistribuirea sumei până pe 25 Mai 2021

Prin campania 3,5% oferim tinerilor cu nevoi speciale sansa de a invata o meserie, de a invata sa fie independenti si de a beneficia de sprijin specializat. Daruieste speranta! Cere statului sa redirectioneze catre Asociatia Help The People 3,5% din impozitul pe venit pe care l-ai platit! Completeaza si depune pana pe 25 mai a fiecarui an formularul 230 (pentru impozitul pe salariu) sau formularul 200 (pentru alte venituri).

Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persoane fizice sau juridice”. Donatorii, in caz ca doresc, pot sa comunice asociatiei faptul ca au depus formularele respective.
Adresa este:
Str.Lamotesti nr.2, bl.11A, sc.1, Et.9, Ap.55, sector 4, Bucuresti, Romania
Cod postal: 41027
Telefon: 0726.738.380

Pasi de urmat pentru completarea formularului

Devino sponsorul nostru


Ne poţi ajuta să ne continuăm proiectele sociale şi să ne îndeplinim planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Dacă compania ta are profit şi plăteşte impozit, ne poţi sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului.

Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:
1. nu depăşesc 20% din impozitul pe profit datorat;
2. sunt în limita a 0,3% din cifra de afaceri.

Cheltuielile cu sponsorizările care depăşesc acest barem pot fi înregistrate contabil sub formă de cheltuieli nedeductibile.

Facilităţile cu privire la sponsorizări sunt reglementate prin Art. 21, alineatul 4, litera p, Codul fiscal. Poţi, astfel, decide cum să fie folosiţi o parte din banii pe care altminteri i-ai plăti la sfârşit de an către Stat. Ne poţi susţine proiectele, iar noi vom avea grijă ca fiecare leu să fie cheltuit cu chibzuinţă şi responsabilitate, cu mult mai puţini bani decât ar fi cheltuit Statul pentru astfel de proiecte.

Cum ne poți ajuta