Suflet de copil în trup de adult. O mamă cu un copil bolnav fără şanse de vindecare a avut o iniţiativă unică în România

O mamДѓ trДѓieЕџte cu durerea cДѓ nu-Еџi va vedea niciodatДѓ fiica o femeie normalДѓ, capabilДѓ sДѓ se descurce singurДѓ Еџi sДѓ-Еџi formeze o familie. La 28 de ani, Paula are mintea unei fetiЕЈe de 5 ani. Se joacДѓ cu pДѓpuЕџi Еџi ursuleЕЈi Еџi e dependentДѓ de afecЕЈiune.

AЕџezatДѓ Г®n faЕЈa unei maЕџini de cusut, Paula ascultДѓ sfaturile preЕЈioase oferite de mama ei. Pare o primДѓ lecЕЈie Г®n familie. TotuЕџi, sunt patru ani de cГўnd fac asta Г®n fiecare zi.

Boala o Г®mpiedicДѓ pe Paula sДѓ facДѓ progrese. DeЕџi aratДѓ ca o femeie, are sufletul Еџi mintea unei fetiЕЈe.

Pentru Mariana, este Г®nsДѓ un chin. Unul Г®nceput cГўnd Paula avea 3 ani. Atunci, medicii i-au pus un diagnostic crunt: retard mintal grav. FДѓrДѓ Еџanse de vindecare. A mers Г®n picioare la 7 ani Еџi a spus “mama” abia la 9. Chiar Еџi azi, la 28, este dependentДѓ de mama ei.

AЕџa cДѓ mama i s-a dedicat trup Еџi suflet. A deschis un atelier de croitorie Г®n care Paula poate sДѓ Г®nveЕЈe o meserie. AlДѓturi de alЕЈi tineri cu probleme, fac pДѓturi, perne Еџi chiar jucДѓrii din petice.

Fac asta zi de zi, cГўte opt ore.

PДѓrinЕЈii sunt mulЕЈumiЕЈi cДѓ-Еџi pot lДѓsa copiii pe mГўini sigure. Cel mai tГўnДѓr are 21 de ani, iar cel mai Г®n vГўrstДѓ 46.

Mariana ar vrea sДѓ ajute mai mulЕЈi copii cu probleme, dar are nevoie de ajutor. Produsele pe care le confecЕЈioneazДѓ sunt vГўndute prin tГўrguri. ViseazДѓ ca Г®ntr-o zi sДѓ vГўndДѓ online creaЕЈiile copiilor cu probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *