Asociaţia “Help The People” prin atelierul de croitorie “Croitoraşii Iscusiţi“realizează împreună cu persoanele cu handicap produse simple quilting. Această tehinică quilt constă îmbinarea unor bucăţi de material textil, diferit colorat, prin coasere cu mâna sau cu maşina,după modele geometrice sau aplicaţii. Prin îmbinarea acestor bucăţi se obţine un nou material care apoi va constitui faţa quilt-ului.Aşa ajungem la realizarea produselor cum ar fi pături, feţe masă,perne decorative,pornind de la modele simple până la modele personalizate.În cadrul atelierului se realizează muncă manuală, dovedită ca fiind o formă de terapie pentru acest grup vulnerabil.
Pentru comenzi ne puteţi contacta la : office@helpthepeople.ro
D-na Mariana Neculae tel: 0726.738.380

Puteţi vizualiza o galerie foto cu produsele noastre pe pagina noastră de facebook
www.facebook.com/asociatiahelpthepeople

Displaying 13–16 of 26
 • Pernă decorativă

  PernДѓ decorativДѓ destul de coloratДѓ prin aplicaЕЈiile geometrice obЕЈinute din diferite materiale cu diferite imprimeuri,confecЕЈionatДѓ din material 100% bumbac,40 x 40cm ,umplutДѓ cu vatelinДѓ,se poate realiza la comandДѓ Г®n diferite culori.

  RON 50.00
 • Pernă decorativă

  O pernДѓ frumoasДѓ din bumbac stil de imprimare de patch-uri un cadou frumos Рв„ўi declaraР›ia minunatДѓ pentru orice casa,perna ar adДѓuga o notДѓ elegantДѓ la domiciliu Рв„ўi este versatil cДѓ ar putea fi introdusДѓ Г®n cele mai multe camere din casДѓ, fie ca o singurДѓ piesДѓ suport sau Г®n perechi pe o canapea sau Г®n pat,se poate realiza la comandДѓ,material 100% bumbac,umplutДѓ cu vatelinДѓ,dimensiuni 40×40 cm

  RON 50.00
 • Pernă decorativă

  O pernДѓ frumoasДѓ din bumbac stil de imprimare de patch-uri un cadou frumos Рв„ўi declaraР›ia minunatДѓ pentru orice casa,perna ar adДѓuga o notДѓ elegantДѓ la domiciliu Рв„ўi este versatil cДѓ ar putea fi introdusДѓ Г®n cele mai multe camere din casДѓ, fie ca o singurДѓ piesДѓ suport sau Г®n perechi pe o canapea sau Г®n pat,se poate realiza la comandДѓ,material 100% bumbac,umplutДѓ cu vatelinДѓ.

  RON 60.00
 • Pernă decorativă copii

  PernДѓ decorativДѓ distractivДѓ pentru copii confecЕЈionatДѓ din bucДѓЕЈi de material cu imprimeuri,100% bumbac,dimnesiuni 50 x 50cm ,umplutДѓ cu vatelinДѓ.

  RON 50.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *