Asociaţia “Help The People” prin atelierul de croitorie “Croitoraşii Iscusiţi“realizează împreună cu persoanele cu handicap produse simple quilting. Această tehinică quilt constă îmbinarea unor bucăţi de material textil, diferit colorat, prin coasere cu mâna sau cu maşina,după modele geometrice sau aplicaţii. Prin îmbinarea acestor bucăţi se obţine un nou material care apoi va constitui faţa quilt-ului.Aşa ajungem la realizarea produselor cum ar fi pături, feţe masă,perne decorative,pornind de la modele simple până la modele personalizate.În cadrul atelierului se realizează muncă manuală, dovedită ca fiind o formă de terapie pentru acest grup vulnerabil.
Pentru comenzi ne puteţi contacta la : office@helpthepeople.ro
D-na Mariana Neculae tel: 0726.738.380

Puteţi vizualiza o galerie foto cu produsele noastre pe pagina noastră de facebook
www.facebook.com/asociatiahelpthepeople

Displaying 1–4 of 26
 • Coroniţe Crăciun RON 35.00
 • Faţă de masă

  FaЕЈДѓ de masДѓ quilting confecЕЈionatДѓ din bucДѓЕЈele de material 100% bumbac care pot fi obЕЈinute din material simplu sau patchwork-ul, dimensiuni 2,00 x 70cm,un cadou frumos Рв„ўi declaraР›ia minunatДѓ pentru orice casa.Se poate realiza la comandДѓ.

  RON 280.00
 • Felicitari

  Felicitari lucrate manual,material folosit in cu aplicatii din material 100% bumbac,unicat.

  RON 10.00
 • Pătură Memory Quilt

  O pДѓturДѓ frumoasДѓ din bumbac stil de imprimare de patch-uri un cadou frumos Рв„ўi declaraР›ia minunatДѓ pentru orice casa, se poate realiza la comandДѓ,material 100% bumbac,dimensiuni 190×250 cm.

  RON 900.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *