Cont  bancar (IBAN)
RO02INGB0000999903828689

Suntem încă la început de drum şi avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea desfăşura proiectele sociale.Dacă vreţi să ne sprijiniţi o puteţi face cu o donaţie în contul nostru deschis la ING Bucureşti sau prin email: office@helpthepeople.ro

Donaţiile în produse
Ajutorul în obiecte poate fi sub orice formă: alimente, fructe, dulciuri sau jucării, materiale de birou, materiale de informare, cărti sau reviste de specialitate, precum şi alte obiecte sau materiale ce pot îmbunătăţii viaţa acestui grup vulnerabil.

Suport direct
Un studiu al European Disability Forum arată că una din două persoane cu handicap nu are acces la teatre, cinematografe, concerte sau librării. Aceste persoane sunt dependente de sprijinul celor din jur şi după ce împlinesc vârsta de 18 ani, o persoană cu handicap este exclusă din viaţa societăţii. Lipsa serviciilor psihosociale, recreative, ocupaţionale, dezvoltarea educaţională şi profesională, incapacitatea de a se integra pe piaţa muncii, stigmatizarea, reprezintă probleme majore pentru acest grup vulnerabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *